Homme ulatub Venemaalt kõrgrõhuala serv Eesti kohale. Üle Läänemere kulgeb aga frontaaltsoon. Öösel nihkub see Eestile lähemale ning lääneservas ja põhjarannikul sajab ka vihma. Päeva peale on saju võimalus väiksem. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel 8-13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, Kagu-Eestis võib veidi alla nulli langeda. Päeval on sooja 8 kuni 13 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Kolmapäeval liigub Skandinaavia põhjatippu madalrõhkkond, laieneb lõunaservaga Läänemere ümbrusse. Pärast keskööd jõuab vihmapilvi saartele, päeval on sajuhooge üle Eesti. Tuul puhub lõunast ja edelast ning paisub päeval tugevaks. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, Ida-Eestis öö hakul null kraadi lähedal, päeval rannikul 5 kuni 9 kraadi, sisemaal 10 kuni 14 kraadi. Lõuna-Eestis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Neljapäeva ööks tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta ning tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja laieneb üle mere. Õhtu poole suureneb vihmahoogude võimalus Eesti lääneservas. Edelatuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur tõuseb 10 kuni 16-ni, edelatuulele avatud rannikul on jahedam.

Reedel liigub äge madalrõhkkond kiiresti üle Botnia põhjatipu Valge mere poole. Öösel on veel hoovihma võimalus ja puhub väga tugev edelatuul. Õhutemperatuur on 3 kuni 9 kraadi. Päeva peale läheb taevas selgemaks ja tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 7 kuni 14 kraadi.

Laupäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Mõnes kohas võib hoovihma sadada. Tuul pöördub edelast loodesse. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 6 kuni 11, Lõuna-Eestis kuni 14 kraadi.

Pühapäeval hoiab tugevnev kõrgrõhkkond ilma enamasti sajuta. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Esmaspäeval avaldab lõuna poolt survet madalrõhkkond. Praegu pole veel täpselt teada, kui kaugele selle sajutsoon ulatub ja kas lõuna poolt lähenev soe ka Eestisse jõuab.