Homme liigub üle Eesti madalrõhulohk. Loode-Eestis algavad vihmahood öösel ja liiguvad edasi itta. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub edelast loodesse ja on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +6, päeval 5 kuni 11 kraadi.

Pühapäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta. Puhub võrdlemisi nõrk lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 7 kuni 13 kraadi.

Esmaspäev püsib kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päikeselisel päeval tõuseb rannikul kuni 7 kraadini, sisemaal on sooja 9 kuni 14 kraadi.

Teisipäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkond ja kõrgrõhuala eemaldub Venemaa poole. Öösel on ilm sajuta. Saartele läheneb madalrõhulohk ja pärastlõunal võib vihma sadada. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb, õhtul pöördub tuul edelasse. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +3, päeval 6 kuni 12, Kagu-Eestis kuni 14 kraadi.

Kolmapäeva liigub madalrõhulohk aeglaselt üle Eesti itta. Mitmel pool sajab vihma. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5, päeval on rannikul kuni 6, sisemaal 10 kuni 12 kraadi.

Neljapäeva öösel liigub üle Eesti veel üks madalrõhulohk, mis toob mitmele poole vihma. Päeval võib ilma kujundada Kesk-Euroopas tekkiva kõrgrõhuala põhjaserv, saju võimalus kahaneb. Öösel puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul, päeval nõrgeneb. Öösel on 2 kuni 6, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Reedel võib üle Skandinaavia läheneda uus madalrõhulohk ja päeval läheb vihmaks. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Öösel on 0 kuni +5, päeval 5 kuni 11 kraadi.