Teisipäeval eemaldub kõrgrõhuala Venemaale. Norra rannikule läheneb madalrõhkkond, mis haarab enda alla Skandinaavia ja jõuab üle Läänemere. Öö hakul on ilm sajuta. Pärast keskööd hakkab saartel vihma sadama ja hommikuks laieneb üle mandri lääneosa. Kagu- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +6. Päeval sajab hooti vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on 6 kuni 11, Kagu-Eestis kuni 13 kraadi.

Kolmapäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Eesti. Päeval on saju võimalus väiksem. Puhub väga tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5, päeval on rannikul kuni 7, sisemaal 10 kuni 12 kraadi.

Neljapäeva öösel jõuab järgmine madalrõhulohk ja toob vihma lisaks. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on +2 kuni +6. Päev on Ida-Eestis veel vihmahoogudega. Lääne-Eestis pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Tuul pöördub loodesse ja on tugev, nõrgenemist võib loota õhtul. Õhutemperatuur on sisemaal kuni 7, sisemaal 9 kuni 12 kraadi.

Reede öösel tugevneb kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta ja võrdlemisi nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on 0 kuni +4. Päeval liigub üle Skandinaavia Läänemere äärde uus madalrõhulohk. Lääne-Eestis hakkab taas vihma sadama ja õhtul võib sadu juba Peipsi äärde jõuda. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Laupäeva öösel tuleb eemalduva madalrõhulohu järel veel vihmahooge. Tuul pöördub loodesse. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Taevas selgineb ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on rannikul kuni 6, sisemaal 9 kuni 12 kraadi.

Pühapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Pilvi on vähe. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 8 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkonna serv. Kõrgrõhuala taganeb Venemaa poole ning servapidi suudab Eestit ehk sadudest hoida. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval rannikul kuni 9, sisemaal 10 kuni 15 kraadi.