Teisipäeval liigub üle Skandinaavia Botnia põhjatippu madalrõhkkond. Öösel läheb üle Eesti selle sajuala. Puhub lõuna- ja edelatuul puhanguti 11-15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 2 kuni 6 kraadi.

Päeval jääb Eesti madalrõhkkonna tuulisesse lõunaserva. Siin-seal sajab hoovihma. Tugeva edelatuule puhangud ulatuvad kuni 18 m/s. Temperatuur on 7 kuni 10, Kagu-Eestis kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaa põhjaaladele. Madalrõhkkonna serva mööda võib üle Eesti veel üksikuid hoogsajupilvi liikuda. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 5, päeval rannikul kuni 7, sisemaal 10 kuni 13 kraadi.

Oodata on öökülma

Neljapäeva ööks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on sajuta ning mõõduka edela- ja läänetuulega. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Päeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale, kuid selle lääneservas püsib meil ilm sajuta ja võrdlemisi päikeseline. Õhutemperatuur on rannikul kuni 8, sisemaal 10 kuni 15 kraadi. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb, sest Skandinaavia õhuruumi jõuab uus madalrõhkkond.

Reede öösel madalrõhkkond eemaldub ja läänekaare tuul nõrgeneb. Päevaks tugevneb kõrgrõhkkond ja tuul vaibub. Ilm on sajuta. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 12 kuni 16 kraadi, meretuulega rannikul alla 10 kraadi.

Laupäeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond ja selle sajupilvede serv võib Kagu-Eestini ulatuda. Suuremal osal Eestist jääb tänastel andmetel tõenäoliselt tugevamaks kõrgrõhuvöönd ja ilm püsib sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 13 kuni 16 kraadi, rannikualad on ikka märksa jahedamad.

Pühapäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on sajuta. Lääne- ja loodetuul läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 12 kuni 16°C, meretuulega rannikul kuni 10 kraadi.

Esmaspäev tuleb kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 10 kuni 15 kraadi.