Reede öösel Soome kohal olev madalrõhkkond eemaldub Valge mere äärde ja selle mõju meile väheneb. Ilm on sajuta, aga öö hakul veel tugeva edelatuulega, puhangud ulatuvad 14 m/s. Pärast keskööd tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb hommikuks -2 kuni +3-ni. Päevaks tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on päikesepaisteline ja võrdlemisi nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur tõuseb 12 kuni 15 kraadini, meretuulega rannikul jääb alla 10 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna servas selge ja sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur langeb -1 kuni +4 kraadini. Päevaks koonduvad madalrõhkkonnad ringina ümber Eesti. Meile sajud ei jõua, kuid pilverünki võib päeva peale lisanduda. Tuleb ka veidi mahedamat õhku ja sooja on sisemaal 14 kuni 17 kraadi, aga rannikul üle kraadi ei tõuse.

Pühapäeval tõttab üle Soome madalrõhkkond ja selle lõunaservast võib ka meile vihmahooge pudeneda. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läänekaarde ja tõenäoliselt tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval 9 kuni 14, lõunapoolses osas võib 16 kraadini tõusta.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Öö on sajuta. Päeval tugevneb kõrgel atmosfääris madalrõhulohu mõju, see soosib pilverünkade arengut, millest kohati ka hoog vihma võib tulla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 12 kuni 17 kraadi.

Teisipäeval püsib Eesti kohal kõrgrõhuala. Öösel on pilvi vähe ja ilm sajuta. Tuul puhub läänekaarest, sisemaal on nõrk, rannikul mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on +2 kuni +7 kraadi. Päeval lisandub rünkpilvi ja pole välistatud üksikute vihmahoogude võimalus. Tuul puhub läänest ja edelast. Õhutemperatuur 13 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval ulatub kõrgrõhkkond servaga üle Eesti. Öö on selge ja sajuta. Päev pilverünkadega ja hoovihma võimalusega. Tuul on võrdlemisi nõrk ja valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, päeval 14 kuni 17 kraadi. Päikeselisemates paikades võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Neljapäeval öösel on veel kõrgrõhkkonna mõju tugevam ja ilm enamasti sajuta. Tuul pöördub kagusse ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi. Päevaks jõuab madalrõhulohk üle mere ja toob meile vihma. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on 8 kuni 13, Ida-Eestis 14 kuni 18 kraadi.