Homme ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Öö on selge ja sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on +2 kuni +7, maapinna lähedal langeb kohati nulli ümbrusse. Päeval on pilverünki enam, aga ilm püsib sajuta. Alles õhtul läheneb Läänemere lõunavete kohalt madalrõhulohk. Edela-Eestisse jõuavad tihedamad pilved ja vihma võimalus suureneb. Tuul on võrdlemisi nõrk. Lõunavool kannab meile soojemat õhku lisaks. Õhutemperatuur tõuseb sisemaal 18 kuni 22 kraadini, rannikualadel on aga märksa jahedam.

Neljapäeval laieneb madalrõhkkonna serv Läänemere idakaldale ja toob kaasa niiskema õhu. Öösel on vaid üksikuid vihmahooge. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on 7 kuni 12 kraadi. Päeval sajab hoovihma laialdasemalt ja ühes äikesega, seejuures võib olla ka tugevaid sajuhooge. Tuul pöördub edelasse. Õhutemperatuur on 18 kuni 22, Kagu-Eestis võib tõusta 25 kraadini, samal ajal sajuhoogude all ja ka meretuulele avatud rannikul on sooja vaid 15 kraadi piires.

Reedel oleme madalrõhkkonna mõjusfääris. Sajab hoovihma, püsib äikese võimalus. Puhub võrdlemisi nõrk edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 18, Lõuna- ja Ida-Eestis 19 kuni 22 kraadi.

Laupäeval madalrõhkkond küll eemaldub, kuid selle mõjusfäärist me veel täielikult ei vabane. Kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 15 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Pühapäeva ööks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi. Päevases prognoospildis on vastuolusid. On võimalus, et püsime kõrgema rõhuga alal ja ilm püsib sajuta ning alles õhtuks läheneb merelt madalrõhulohk ja toob kohale sajupilved. Kui aga muutused kiiremaks kujunevad, võivad juba päevaks vihmahood jõuda ning idakaare tuul tugevneda. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi, päikeselisema päeva korral võib 20 kraadi lähedale tõusta.

Esmaspäeval tuleb eemalduva madalrõhuvööndi mõjul veel sajuhooge. Puhub edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, pilvisema taeva all kuni 10, päeval 11 kuni 16 kraadi. Kui soojem õhumass Eesti idapoolsesse ossa jõuab, siis tõusevad termomeetrinäidud 20 kraadini.

Teisipäev tuleb edelavoolu korral hoovihma võimalusega. Sel juhul on õhk jahedapoolne. Öine miinimum langeb 5 kraadini ja päevane maksimum 15 kraadi ümbrusse. Kui aga kagust jätkub sooja juurdevool, siis on ilm taas suviselt soe.