Teisipäeva öösel madalrõhuvöönd ühes hoovihma ja äikesega eemaldub ja mõnel pool tekib udu. Õhutemperatuur on 2 kuni 8, maapinnal on hallaoht. Kagu-Eestis on sooja üle 10 kraadi.

Teisipäeva päeval tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Tuul puhub lõunakaarest ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on 12 kuni 17, Ida-Eestis kuni 19 kraadi.

Kolmapäeval tekib Eesti kohal kõrgrõhkkond. Pilvi on vähe ja ilm on sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, maapinna lähedal võib alla 0 kraadini langeda, päeval 13 kuni 19 kraadi.

Neljapäeval eemaldub kõrgrõhkkond Soome, kuid selle servas püsib ilm enamasti sajuta. Üksnes õhtu poole suureneb Lõuna-Eestis hoovihma võimalus. Tuul pöördub idakaarde ja läheb päeva peale veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 2..8, maapinna lähedal langeb 0 kraadi lähedale, päeval 15 kuni 20, Kagu-Eestis kuni 23 kraadi.

Reedel taganeb kõrgrõhkkond Koola poolsaarele ja selle serva mööda jõuab meile soojemat ja niiskemat õhku. Siin-seal hoovihma, on äikeseoht. Ida- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval tõuseb sisemaal 22 kuni 25 kraadi.

Laupäeval püsib kõrgrõhuala Valge mere lähistel ja ulatub servaga üle Soome. Kesk-Euroopast laieneb Läänemere kohale madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval tõuseb sisemaal 22 kuni 27 kraadini.

Pühapäeval ulatub Kesk-Euroopast madalrõhkkond servaga üle Läänemere. Kaguvool kannab meile ikka suviselt sooja õhku. Tänastel andmetel lisandub ka niiskust ja hoovihma võimalus on suur. Ida- ja kagutuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval on 20 kuni 26 kraadi.

Esmaspäeval võib südasuvine õhk asenduda mõõduka soojaga. Sajuhooge jääb harvemaks. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval on 19 kuni 24 kraadi.