Homme öösel Eesti kohal olev madalrõhuvöönd nõrgeneb. Öö hakul võib veel kohati hoog vihma tulla. Pärast keskööd pilved hõrenevad ja ilm on enamasti sajuta. Tuul puhub idakaarest ja nõrgeneb 2-7 m/s. Sooja on 7 kuni 12 kraadi.

Päeval läheneb lõuna poolt uus madalrõhkkond. Selle tihedamad sajud siiski Eestini veel ei jõua. Päev on muutliku pilvisusega. Vaid mõnest üksikust pilverüngast võib hoog vihma tulla. Tuul pöördub kirdesse ja tugevneb õhtu poole 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 18 kuni 22 kraadi.

Laupäeval liigub Balkanimaadest pärit madalrõhkkond üle Leedu Läänemere äärde ja tõenäoliselt laieneb ka Eesti kohale. Vihmapilved jõuavad öösel Liivi lahele ja Lõuna-Eestisse. Päeval tuleb sadu ka põhjapoolsetesse maakondadesse. Kirdetuul tugevneb 7-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtul jääb veidi rahulikumaks. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid ulatub vööndina üle Eesti. Jagab vihma ja sadu võib laiguti tugev olla. Õhtu poole Lõuna-Eestis ilm paraneb ja pilved hõrenevad. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 14 kuni 17, Lõuna-Eestis kuni 20 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb kõrgema rõhuga foon ja saju võimalus on väiksem. Öö on vaikne ja õhutemperatuur langeb 6 kuni 11 kraadini. Päeval tekib pilverünki ja mõnes kohas tuleb ka hoog vihma. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning läheb veidi tugevamaks, sest Läänemere poolt suureneb madalrõhkkonna surve.

Teisipäeval liigub üle Läänemere madalrõhuvöönd ja selle vihmapilved tõenäoliselt jõuavad ka Eestisse, suureneb äikese võimalus. Tuul puhub idakaarest. Tuleb juurde sooja õhku. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Kolmapäevaks toob kaguvool sooja ja niisket õhku. Hoovihma sajab põhiliselt päeval, mil rünksajupilvede areng on hoogsam, äikeseoht on suur. Tuul on nõrk ja idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval on madalrõhuvööndi mõju tugevam ning hoovihma ja äikese võimalus püsib. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi.