Laupäeval liigub Balkanimaadest pärit madalrõhkkond Leedu ja Läti kohale ning laieneb ka Eestisse. Öösel pilved tihenevad. Vastu hommikut võib Lõuna-Eestis ka vihma tulla.

Päeval liiguvad vihmapilved edasi põhja-kirde suunas ja tõenäoliselt õhtul jõuab sadu ka põhjapoolsetesse maakondadesse.

Kirdetuul tugevneb 7-12, rannikul hommikul puhanguti 15, päeval kuni 17 m/s, õhtul jääb veidi rahulikumaks. Sooja on öösel 7 kuni 12, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid ulatub vööndina üle Eesti. Sajab vihma, on võimalik äike. Õhtupoolikul Lõuna-Eestis ilm paraneb ja pilved hõrenevad. Ida- ja kirdetuul on öösel veel tugev, päeval nõrgeneb ja pöördub Lõuna-Eestis edelasse. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 14 kuni 18 kraadi, Lõuna-Eestis võib tõusta 20 kraadi lähedale.

Esmaspäeval ulatub Põhja-Venemaalt kõrgrõhkkonna serv Eesti idapiiri taha. Samal ajal jõuab Balkanimaadest uus madalrõhkkond Läänemere lõunakaldale. Saju võimalus on väiksem. Öö on vaikne ja õhutemperatuur langeb 6 kuni 11 kraadini. Päeval tekib üksikuid pilverünki, millest võib ka hoog vihma tulla. Kahe rõhuala piirimail tugevneb ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on 20 kuni 24 kraadi, vaid rannikul on jahe.

Teisipäeval suundub madalrõhkkond üle mere lõunavete Taani väinade kohale. Kuid selle vihmapilvede vöönd liigub päeval Eesti kohale, suur on äikese võimalus. Idakaare tuul püsib öösel tugevana, päeval nõrgeneb. Tuleb juurde sooja õhku. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 18 kuni 24 kraadi.

Kolmapäevaks toob kaguvool sooja ja niisket õhku. Hoovihma sajab põhiliselt päeval, mil rünksajupilvede areng on hoogsam, äikeseoht on ikka suur. Tuul on nõrk ja idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval oleme madal- ja kõrgrõhuala piirimail. Hoovihma ja äikest on mõnevõrra harvem. Tuul on idakaarest ja võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Reedel suureneb põhjapoolse kõrgrõhkkonna ja lõunapoolse madalrõhkkonna vastasseis. Kirdetuul tugevneb. Saju võimalus on väiksem. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 20 kuni 26 kraadi.