EMHI andmetel tuleb homseks madalrõhualale Venemaa lõunaoblastite kohalt täiendust ja see laieneb vööndina üle Eesti. Öösel on sadusid enam Lõuna- ja Edela-Eestis. Päeval nihkub sajuala loode poole. On äikest ja sadu on intensiivsem õhtupoolsel ajal ning eelkõige lõunapoolsetes maakondades.

Väiksem on saju võimalus põhjarannikul. Kirde-Eesti peaks päris kuivaks jääma. Idakaare tuul on tugevam eelkõige Põhja-Eestis. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 18..23, Kirde-Eestis kuni 25°C.

Neljapäeval koondub madalrõhkkond Kesk-Euroopa kohale ja selle kirdeserv ulatub Eesti kohale. Sajab hoovihma ja on äikest. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 16..20°C.

Reedel oleme kahe rõhuala piirimail. Soomes ja Loode-Venemaal on valitsevaks kõrgrõhuala. Kesk-Euroopat katab ikka madalrõhkkond ja tõenäoliselt on selle mõju Läänemere idakaldale tugevam. Madalrõhkkonna serva mööda kandub meile väga soe õhumass. Hoovihma ja äikese võimalus on suur. Õhutemperatuur langeb sisemaal 10°C ümbrusse, rannikul on sooja kuni 15°C, päeval 18..21°C. Lõuna-Eestis võib õhtupoolikul tõusta 25°C-ni.

Laupäeval madalrõhkkonna mõju nõrgeneb ja kõrgrõhkkond saab veidi mõjusamaks. Kuid kohatistest äikesevihmadest see ikka hoida ei suuda. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 11..15, päeval 22..27°C.

Pühapäeval laiendab Kesk-Euroopa madalrõhkkond taas haaret põhja poole. Hoovihma ja äikese võimalus suureneb päeval. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 22..26°C.