Homme koondub madalrõhkkond Kesk-Euroopa kohale ja selle kirdeserva mööda kandub Eestisse niisket õhku. Sajab hoovihma ja on äikest, seisab EMHI nädalaprognoosis. Sadu võib tugev olla öö hakul ja päeval äikesepilvede all. Tuul puhub idakaarest ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Reedel oleme kahe rõhuala piirimail. Soomes ja Loode-Venemaal on valitsevaks kõrgrõhuala. Kesk-Euroopat katab ikka madalrõhkkond ja selle mõju on Läänemere idakaldale tugevam. Madalrõhkkonna serva mööda kandub Eestisse väga soe õhumass. Hoovihma ja äikese võimalus on suur. Õhutemperatuur langeb sisemaal 10 kraadi ümbrusse, rannikul on sooja kuni 14, päeval 18 kuni 23, Lõuna-Eestis kuni 25 kraadi.

Laupäeval saab Kesk-Euroopa kohal olev madalrõhkkond Musta mere äärest täiendust ja madalrõhkkonna serv ulatub ikka Läänemere ümbrusse. Vihmahooge on öisel ajal vähem, päeval aga taas üle Eesti. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 22 kuni 26 kraadi.

Pühapäeval saab veidi mõjusamaks kõrgrõhkkond ja kaitseb ka esmaspäeval laialdaste sadude eest. Kuid päeval võib arenevatest rünkpilvedest kohati hoog vihma tulla, pole välistatud ka äike. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Teisipäevane ilm võib kõrgrõhkkonna püsimisel suviselt soojana jätkuna. Kui aga külmem õhumass üle mere jõuab, siis toob see meile sajuhooge. Tuul pöördub põhjakaarde ja õhutemperatuur on sel juhul Lääne- ja Põhja-Eestis madalam.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju tugevneb. Vihma võimalus on juba suurem. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 21, Ida-Eestis võib veel tõusta kuni 25 kraadini.