Homme ulatub lõuna poolt Eesti kohale väheaktiivne madalrõhulohk. Pärastlõunal hoovihma ja äikese tõenäosus suureneb. Idakaare tuul võib veidi tuntavamaks muutuda. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 16, päeval 21 kuni 27, rannikul paiguti 18 kraadi.

Reedel kuumus taandub. Põhja-Venemaalt ulatub kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale. Pilvi on võrdlemisi vähe ja ilm rahulik, kuid pärastlõunal on hoovihmade võimalus. Temperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 17 kuni 24 kraadi.

Nädalavahetusel on tõenäoline, et ilma Läänemere ääres mõjutab kahe kõrgrõhuala vahele kiilunud madalrõhuala. Sellega saabub piirkonda niiskem õhk ja saju tõenäosus suureneb kõikjal. Tuul ei tugevne . Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 15 kuni 20, Kagu-Eestis võib laupäeval veidi soojem olla.

Esmaspäeval võib madalrõhuvööndis Läänemere ja Eesti kohal tekkida osatsüklon. Saju võimalus on suur igal pool. Puhub valdavalt läänekaare tuul. ÖÖsel on 9 kuni 14, päeval 15 kuni 22 kraadi.

Teisipäeval ja kolmapäeval määrab ilma madalrõhuala tagalaosa. Ajuti sajab vihma, kolmapäeval vähem. Puhub valdavalt põhjakaare tuul, mis võib ka veidike tugevneda. ÖÖsel on õhutemperatuur 9 kuni 14, päeval 15 kuni 20 kraadi.