Laupäeva öösel liigub üle Eesti madalrõhuvöönd. Hoovihma tuleb enam Ida-Eestis, öö hakul veel ka mandri läänepoolses osas. Päeval on vaid üksikute vihmahoogude võimalus. Tuul pöördub läänekaarde ja on võrdlemisi nõrk. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 22 kuni 24, meretuulega rannikul kuni 19 kraadi, teatas ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeval on madalrõhuvöönd mõjusam. Kuna aga edelavoolus saabuvas õhumassis on niiskust vähe, siis on ilm lõunani sajuta. Pärastlõunal võib kohati hoog vihma tulla. Tuul on valdavalt lõunakaarest ja nõrk. Sooja on öösel 9 kuni 13, päeval 20 kuni 23, meretuulega rannikul võib piirduda vaid kuni 17 kraadiga.

Esmaspäeval on ülekaal põhjapoolsel madalrõhkkonnal, õhk on niiskem ja saju võimalus on märksa suurem. Tuul on nõrk. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 16 kuni 19 kraadi.

Teisipäeval kandub madalrõhkkonna põhikese Karjala kohale ja muutub ägedamaks. Soodustab päevasel ajal pilvede arengut ja vihmahoogude tõenäosust. Läänekaare tuul tugevneb. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 19 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuharja mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Loodevoolus jõuab meile jahedamat õhku. Sooja on öösel 7 kuni 12, päeval 16 kuni 19, kus päikest enam, kuni 21 kraadi.

Neljapäeval püsib kõrgrõhkkonna mõju. Saju võimalus on väike. Tuul on nõrk. Sooja on öösel 6 kuni 11, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Reedel liigub madalrõhkkond Norra merelt Skandinaavia põhjaaladele. Kui selle lõunaserv Läänemere äärde laieneb, siis on ka meil vihmahooge oodata. Tuul on läänekaarest. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 20 kraadi.