Homme liigub tsükloni järel lõuna poolt Eestisse niisket ja jahedamat õhku, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis. Saju ja äikese tõenäosus on päeval suur. Tuul pöördub päeval läänekaarde, äikesepilve all võib olla tugevaid tuuleiile. Öösel on sooja 15 kuni 20, päeval 19 kuni 25, Ida-Eestis kohati veel 30 kraadi.

Reedel tekib jahedamas õhus Läänemere kohale kõrgrõhuhari. Saju tõenäosus väheneb, kuid üksikud hoovihmad pole välistatud. Puhub läänekaare tuul. Öösel on sooja 10 kuni 16, päeval 18 kuni 25 kraadi.

Laupäeval-pühapäeval ulatub tõenäoliselt Eestisse Musta mere lähedalt põhja poole liikuva tsükloni loodeserv. Saju ja äikese tõenäosus taas suureneb. Puhub muutliku suunaga tuul. Öösel on sooja 12 kuni 17, päeval 16 kuni 22, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Esmaspäeval-teisipäeval püsib madalrõhuvöönd, mis ulatub Mustalt merelt Läänemerele.Ida-Eestisse võib taas tungida päris kuum õhk. Saju ja äikese tõenäosus on suur. Tuul on idakaarest. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 25, ida pool kuni 29 kraadi.

Kolmapäeval võib Läänemere kohale kujuneda kõrgrõhuvöönd ja saju võimalus kahaneb. Tuul on nõrk ja muutlik. Öösel on 12 kuni 17, päeval 21 kuni 28 kraadi.