Ilmateenistuse teatel liigub kolmapäeval üle Eesti nõrk madalrõhulohk, mis toob endaga ööseks kaasa hoovihmad Lääne-Eestis. Päeval sajab samuti hoovihma ning on äikesevõimalus. Õhtuks ilm paraneb. Puhub lõuna- ja läänetuul. Sooja on öösel 8 kuni 14, päeval 18 kuni 24 kraadi.

Neljapäeval saabub Venemaalt Eestisse kõrgrõhuala ning ilm püsib kuiv. Puhub kagutuul. Öösel on 8 kuni 14, päeval 21 kuni 26 kraadi.

Reede öösel sajab vihma peamiselt Lääne-Eestis, ent päeval on hoovihma ja äikese võimalus suurem. Tuul on nõrk. Sooja on öösel 13 kuni 17, päeval 20 kuni 24 kraadi, Kagu-Eestis koguni kuni 28 soojakraadi.

Laupäeval sajab kohati hoovihma ja võib olla äikest. Tuul pöördub päeval läände ja loodesse. Öösel on sooja 13 kuni 18, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval tugevneb kõrgrõhuala Põhjamere ja Läänemere kohal. Kuiv ilm püsib ning puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur jääb suhteliselt kõrgeks, öösiti 13 ja 18, päeval 19 ja 25 kraadi vahele.

Teisipäeval võib mööda kõrgrõhuala idaserva päeva jooksul lõuna poole liikuda jahedam ja niiskem õhk. Öö on olulise sajuta, ent päeval suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Loodetuul võib päeval veidi tugevneda. Öösel on 13 kuni 18, päeval 18 kuni 25 soojakraadi.