Homme ulatub üle Eesti kitsas kõrgrõhuvöönd. Ilm on sajuta ja üsna päikeseline. Tuul on mõõdukas ja puhub kirdest. Sooja on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 23 kuni 27, meretuulega rannikul kuni 20 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Pühapäeval on madalrõhuvööndi mõju veidi tugevam. Öö on sajuta. Päeva peale suureneb Lõuna-Eestis hoovihma võimalus. Õhuvool pöördub idakaarde, milles kandub Eesti kohale soojust lisaks. Tuul on nõrk. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 24 kuni 27 kraadi, rannikualadel on briisituule tõttu jahedam.

Esmaspäeval suureneb madalrõhuvööndi mõju. Öösel on sadusid vähe. Päeval aga tekivad soodsad tingimused rünksajupilvede arenguks ja hoovihma tõenäosus on suurem. Tuul on öösel nõrk, päeva peale pöördub lõunakaarest läänekaarde ning tugevneb rannikul 11 m/s. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 21 kuni 24, sajuhoogude korral alla 20 kraadi.

Teisipäeval liigub Skandinaavia põhjatippu madalrõhkkond ja selle äärmine lõunaserv laieneb Läänemereni. Paksem sajupilvede tsoon Eestini ei ulatu, kuid päeval on kohatised vihmahood tõenäolised. Edela- ja läänetuul tugevneb, rannikul võivad puhangud 14 m/s ulatuda. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 21 kuni 24 kraadi, tuulistel rannikualadel alla 20 kraadi.

Kolmapäeval ulatub madalrõhkkonna lõunaserv üle Eesti. Siin-seal sajab hoovihma, saju võimalus on suurem päeval. Edela- ja läänetuul on samuti päeval tugevam, rannikul on taas puhanguid 14 m/s. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Neljapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk ja hoovihma võimalus püsib. Tuul pöördub edelast loodesse ja õhtu poole võib rannikul olla puhanguid üle 15 m/s. Õhuvool pöördub samuti loodesse ja saabuv õhumass on pisut jahedam. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kui kõrgemates õhukihtides on veel madalrõhkkond mõjusam, siis ulatub hoovihma tõenäosus üle 50 protsendi. Loodetuul tasapisi nõrgeneb. Jätkub jahedama õhu juurdevool. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.