Hommikuses EMHI ilmaprognoosis lubati päevaseks õhutemperatuuriks 19 kuni 25 kraadi sooja. Päikesepaistet oli mõnelpool Eestis, kuid mitte kauaks ja õhutemperatuurid jäid 17 kuni 20 soojakraadi piiresse.

"Me ootasime pilvepiiri hõrenemist, et tänu päikesepaistele ka soojakraadid tõuseksid," ütles EMHI sünoptik Delfile.

Pilvepiir ei hajunud ja seetõttu ei tõusnud ka päevased temperatuurid. "Soe õhk on kõrgustes olemas ning see hoidis pilved meie kohal," lisas sünoptik.

Lähipäevadel on oodata suviselt sooja ilma koos udu, äikese ja hoovihmadega. 

Homme jääb Eesti madalrõhuala kaugesse lääneserva. Öö on põhiliselt sajuta, kuid udulaamade tekkeks on tingimused soodsad, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis. Päeval areneb rünksajupilvi ja kohati sajab hoovihma, on äikeseoht. Tuul on valdavalt põhjakaarest ja nõrk. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Reedel hakkab lääne poolt tugevnema kõrgrõhuala. Ida pool püsib aga madalrõhuala ja selle servast võib lisanduda niiskust, millest öösel tekib laiguti udu. Päeval tuleb mõnes kohas hoog vihma, on ka äikese võimalus. Tuul on nõrk ja valdavalt läänekaarest. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 22 kuni 25 kraadi ja kui päikest enam, võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta. Meretuulega rannikud on aga jahedad.

Laupäeval ja pühapäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Ööd on enamasti selged, päeval vaheldub päikesepaiste pilverünkadega, aga sadu neist ei tule. Tuul on nõrk. Sooja on öösel 10 kuni 14, päeval 23 kuni 27, mere ääres jääb 20 kraadi ümbrusse.