Homme eemaldub madalrõhkkond Valge mere poole. Läänemere ümbruses õhurõhk tõuseb ja lõuna poolt tugevneva kõrgrõhkkonna tingimustes taevas selgineb. Öö hakul võib Kirde-Eestis veel hoovihma tulla. Läänekaare tuul tasapisi nõrgeneb, vaid põhjarannikul on veel puhanguid 12-15 m/s. Sooja on 10..15°C.

Päeval aga areneb rünksajupilvi lisaks, sest niiskust on eelnevatel päevadel maha sadanud vihma tõttu küllaldaselt. Siin-seal võib hoog vihma tulla. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Sooja on 19..21°C.

Laupäeval suundub kõrgrõhkkond Poola piirilt Venemaa poole ja selle loodeserv ulatub Eestini. Ilm on suuremal osal sajuta. Norra merelt tuleb aga Skandinaaviasse uus osatsüklon, madalrõhkkond muutub jõulisemaks ja selle vihmapilvi jõuab tõenäoliselt üle Läänemere ka Lääne- ja Loode-Eestisse.

Edela- ja lõunatuul tugevneb uuesti puhanguti 12-15 m/s. Sooja on öösel 10..15, päeval 20..23°C-ni.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavias madalrõhkkonna mõju, Venemaad katab aga kõrgrõhuala. Oleme kahe rõhuala piirimail. Tänane prognoospilt kinnitab kõrgrõhkkonna ülekaalu. Ilm on sajuta ja võrdlemisi päikeseline. Lõuna- ja kagutuul on sisemaal mõõdukas, saartel aga tugevam. Lõunavoolus lisandub soojemat õhku. Öösel on 12..17, päeval 22..25°C.

Esmaspäeval suureneb Skandinaaviast madalrõhkkonna surve. Öö on veel sajuta ja soe, õhutemperatuur jääb 13..18°C piiresse. Päeval tuleb madalrõhulohk üle mere.

Lääne-Eestis hakkab vihma sadama ja sadu laieneb tänastel andmetel võrdlemisi kiiresti. Tuul puhub öösel kagust ja lõunast, päeval pöördub edelasse. Sooja on 18..22°C ja kui madalrõhulohk aeglasemalt liigub, siis võib Eesti idaservas veel 25°C ümbrusse tõusta.

Teisipäevaks eemaldub madalrõhkond Barentsi merele ja selle mõju meile väheneb. Sajuhooge on harvem. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on öösel 11..15, päeval 18..21°C.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Hoovihma võimalus on suurem päevasel ajal. Tuul pöördub päeva peale enam läände ja läheb tugevamaks. Öösel on 8..13, saartel 15, päeval 18..22°C.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond. See võib kõrgrõhkkonna mõju nõrgendada ja päevaks meile hoovihma tuua. Öösel on 8..13, saartel 15, päeval 18..23°C.