Ilmateenistuse andmetel tugevneb neljapäeval Skandinaavias kõrgrõhuala. Samal ajal liigub Grööni merelt itta madalrõhkond ja selle lohk libiseb üle Soome ning riivab ka Eestit. Öö on sajuta. Varajasteks hommikutundideks lisandub Loode-Eestisse pilvi ja võib veidi vihma sadada.

Päeval tuleb siin-seal pilverünkadest hoovihma. Õhtupoolikul loode poolt alates ilm paraneb ja taevas selgineb. Läänekaare tuul on mõõdukas, õhtuks pöördub loodesse ja läheb tugevamaks. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Reedel laieneb Skandinaaviast kõrgrõhkkond servaga üle Läänemere. Ilm on peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Sooja on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval katab Eestit kõrgrõhuala. Öösiti on taevas selge. Päeval võib tekkida pilverünki, kuid ilm püsib enamasti sajuta.

Tuul puhub põhjakaarest ja on võrdlemisi nõrk, vaid päeval on briisituulega rannikul tuntavam. Öine õhutemperatuur on 5 kuni 10, tuulepealsel rannikul kuni 14°C, päeval on sooja 17 kuni 21 kraadi.

Esmaspäevaks nihkub kõrgrõhkkond veidi põhja poole. Leedu ja Läti kohale kandub aga lõuna poolt madalrõhuvöönd, aga tänastel andmetel sajupilved meile ei ulatu. Tuul pöördub idakaarde. Öö on ikka jahe, õhutemperatuur võib sisemaal taas viie kraadi ümbrusse langeda, päevaks kandub aga kagu poolt soojemat õhku ja termomeetrinäidud tõusevad 18 kuni 22 kraadini.

Teisipäeval on tõenäoliselt lõunani kõrgrõhkkonna mõju tugevam ja ilm sajuta. Õhtu poole pole välistatud, et madalrõhuvööndi piirest ka Lõuna-Eestisse vihmahooge jõuab. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Selge öö korral langeb õhutemperatuur veel sisemaal 5 kuni 10 kraadini, päeval on sooja 20 kuni 23 kraadi.

Kolmapäev tuleb kõrg- ja madalrõhuala piirimail. Saju võimalus on esialgu ebaselge, kuna on veel vara öelda, kumb neist ülekaalu saavutab. Ilm on mõõdukalt soe - öine õhutemperatuur on 10 kraadi ümbruses, päevane aga tõuseb 20 kuni 23 kraadini.