Homme kõrgrõhkkond tugevneb. Suuremat sadu enam ei tule, ent päeval pole välistatud mõni üksik vihmahoog, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis. Tuul puhub põhjakaarest ja on nõrk. Öö tuleb selge taeva korral jahe, õhutemperatuur langeb 5 kuni 10 kraadini, maapinna kohal võib aga madalamates kohtades nulli lähedale jahtuda. Päeval on sooja 17 kuni 21 kraadi.

Neljapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öö on selge taevaga ja jahe, õhk jahtub 4 kuni 9, maapinna lähedal madalamates kohtades aga nulli lähedale, vaid rannikul on veel sooja merevee tõttu mahe. Päev on enamasti päikeseline ja sooja on 18 kuni 21 kraadi.

Reedel ja laupäeval on kõrgrõhkkond Eesti kohal. Ilm on sajuta, vaikne ja selge. Öösiti langeb õhutemperatuur 3 kuni 8, maapinna lähedal aga alla null kraadi, üksnes rannikulähedastel aladel on mahedam, päeval on sooja 19 kuni 22 kraadi.

Pühapäeval jääb kõrgrõhkkond Eestis ülekaalu. Kuid selle serva mööda liigub Venemaa põhjaaladelt kagusse madalrõhulohk. Eesti idaservas on üksikute sajuhoogude võimalus (25-50%). Suuremal osal püsib aga ilm sajuta. Õhuke pilvekiht võib aga ööks taevasse ilmuda ja sel juhul jääb õhutemperatuur vahemikku 7 kuni 12 kraadi, päeval on sooja 20 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval on kõrgrõhkkond taas Eesti kohal. Pilvi on vähe ja ilm sajuta ning vaikne. Öö on uuesti jahe ja temperatuur langeb 3 kuni 8 kraadini, maapinna lähedal on öökülmaoht, päeval on sooja 17 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle sajupilvi liigub üle Soome. Kas ka Eestisse vihmahooge jõuab, on veel küsitav. Edelatuul tugevneb pisut. Õhutemperatuur langeb öösel 4 kuni 9 kraadini, päeval on sooja 18 kuni 21 kraadi.