Homme on Eestis kõrgrõhkkonna servas sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öösel on pilvi vähe ja ilm jahe, õhk jahtub 3 kuni 9, maapinna lähedal madalamates kohtades aga null kraadi ümbrusse, vaid rannikul on veel sooja merevee tõttu mahe. Päev on suurema osa ajast päikeseline ja sooja on 18 kuni 21 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Reedel ja laupäeval on kõrgrõhkkond Eesti kohal. Ilm on sajuta, vaikne ja võrdlemisi selge. Öösiti langeb õhutemperatuur 3 kuni 8, maapinna lähedal aga veidi alla null kraadi. Üksnes rannikulähedastel aladel on mahedam, päeval on sooja 18 kuni 22 kraadi.

Pühapäeval jääb kõrgrõhkkond Eestis ülekaalu. Kuid selle serva mööda liigub Venemaa põhjaaladelt kagusse madalrõhulohk. Eesti idaservas on üksikute sajuhoogude võimalus (25-50%). Suuremal osal püsib aga ilm sajuta, kuid pilvi võib enam olla. Kui õhuke pilvekiht juba ööks ilmub, siis öökülmaohtu ei ole. Selge taeva langeb aga temperatuur 4 kuni 9, maapinnal null kraadi ümbrusse, päeval on sooja 19 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval on kõrgrõhkkond taas Eesti kohal. Pilvi on vähe ja ilm sajuta ning vaikne. Öö on uuesti jahe ja temperatuur langeb 3 kuni 8, maapinna lähedal on öökülmaoht. Päeval on sooja 18 kuni 21 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas jätkuvalt sajuta ja ilus. Vaid õhtuks võib taevas pilvevinesse tõmbuda, sest üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle lohk venib kuni Soome laheni. Sajupilved aga nii kaugele lõunasse tõenäoliselt ei jõua. Edelatuul tugevneb pisut. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 19 kuni 22 kraadi.

Kolmapäevaks madalrõhkkond eemaldub ja kõrgrõhkkond sirutab serva taas kindlamalt üle Eesti. Ilm on sajuta, aga kõleda loodetuulega. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval on sooja 17 kuni 21 kraadi.