Ilmateenistuse teatel jääb Eesti homme kõrgrõhkkonna põhjaserva. Ilm püsib sajuta. Samas suureneb madalrõhkkonna surve ning edela- ja läänetuul tugevneb päeval 5-10, rannikul puhanguti 14-16 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +5°, rannikul kuni +8 kraadi, päeval on sooja 10 kuni 13 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkonna mõju väheneb ja Skandinaaviast jõuab Läänemerele madalrõhulohk, mis liigu üle Eesti itta. Tihedamalt sajab vihma öötundidel, päeval on üksikuid sajuhooge. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval edela- ja läänetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 10 päeval on sooja 10 kuni 14 kraadi.

Esmaspäeval on ülekaalus põhjapoolse madalrõhuala serva mõju ja kohati sajab hoovihma. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Öine õhutemperatuur on 5 kuni 11, päeval on sooja 11 kuni 14 kraadi.

Teisipäeva öösel libiseb üle meie kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Päeval suureneb üle Skandinaavia kagusse liikuva madalrõhuala mõju. Põhja-Eestis on päev vihmasem, Lõuna-Eestis sajab mõnel pool nõrka vihma. Edelatuul tugevneb rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 11 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval jääme madalrõhuala lõunaserva. Mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11, päeval 11 kuni 14°C.

Neljapäeval liigub üle Soome lahe kagusse uus tsüklon, selle loodeserv mõjutab meie ilma ka reedel.

Neljapäev on vihmane. Öösel puhub merel ja rannikul tormine loodetuul, mandril on tuul samuti tugev. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 9, päeval 9 kuni 11 kraadi.

Reede öö on sajune, päeval sajab kohati vähest hoovihma. Puhub tugev loode- ja põhjatuul, mis õhtuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 9 kraadi.