Täna õhtul on Norra merelt uus madalrõhkkond lähenemas ja surve Läänemere ümbrusele suureneb. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb, rannikul on puhanguid 20 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond üle Botnia põhjatipu Koola poolsaarele ja selle servas on öö vastu teisipäeva sajune ja väga tugeva edelatuulega, puhanguid on üle 20 m/s. Hommikul tuul pisut nõrgeneb. Päeval jääme eemalduva madalrõhkkonna servaalale. Ilm on tuuline. Saju tõenäosus suureneb taas õhtu poole. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+6 kraadi.

Kolmapäeva öösel sajupilved eemalduvad ja päev peaks tugevneva kõrgrõhuharja tingimustes enamasti sajuta olema. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 0..+4 kraadi.

Neljapäeval kõrgrõhuhari eemaldub. Öö on veel suurema sajuta. Päeval jõuab Norra merele järjekordne aktiivne madalrõhkkond ja selle kaguserv laieneb Läänemere äärde. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning paisub tugevaks. Tihedamad sajupilved jõuavad õhtuks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+2 kraadi.

Reedel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Öösel puhub tugev kagutuul, päeval pöördub edelasse ja nõrgeneb tasapisi. Õhutemperatuur on -3..+2, päeval tõuseb Lääne-Eestis kuni +4 kraadini.