Täna on madal- ja kõrgrõhuala piirimail pilvine. Öösel sajab veidi vihma, sisemaal ka lörtsi. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on kuni neli kraadi.

Hommikupoolikul suureneb lühikeseks ajaks kõrgrõhuharja mõju. Norra merele jõuab aga uus aktiivne madalrõhkkond ja selle lohk liigub Läänemerele. Edelatuul tugevneb 5-12, puhanguti 15, õhtuks saartel ja rannikul 20 m/s.

Pärastlõunaks jõuab vihm saartele, õhtul levivad sajupilved üle Mandri-Eesti, sekka võib ka lörtsi tulla. Õhusooja on kaks kuni viis kraadi.

Pühapäeva öö hakul madalrõhulohk eemaldub. Pärast keskkööd edelatuul pisut nõrgeneb, kuid vaid lühiajaliselt. Päevaks jõuab juba uus aktiivne osatsüklon Rootsi keskossa ja õhtuks Botnia lahe äärde.

Edelatuul paisub uuesti väga tugevaks, sisemaal on puhanguid üle 15 m/s, rannikul üle 20 m/s. Saaremaa ja Hiiumaa rannikul on tugeva tuule tõenäosus kuni 90 protsenti, mandri läänerannikul 50 kuni 75 protsenti.

Hilisõhtul on tuul kõige jõulisem, sisemaal võivad puhanguid olla 18, rannikul kuni 25 m/s. Aeg-ajalt sajab vihma, sisemaal sekka ka lörtsi. Õhusooja on ööpäeva vältel kaks kuni kuus kraadi.