Õhtul pöördub tuul kõikjal põhja ja loodesse ning ka sisemaal võib olla puhanguid 15 m/s.

Õhutemperatuur langeb alla nulli Põhja-Eestis täna õhtupoolikul, Kesk-Eestis kesköö paiku ja Lõuna-Eestis homme hommikuks.

Teed muutuvad libedaks!

Homme eemaldub madalrõhkkond Venemaale, selle lääneserv jääb aga veel Eesti kohale. Öö hakul sajab põhiliselt lörtsi, pärast keskööd juba enamasti lund. Puhub tugev loode- ja põhjatuul.

Õhutemperatuur langeb hommikuks -4 kraadini. Päeval sajab kord siin-seal vähest lund, vaid Saaremaal ja Eesti lõunapoolsetes maakondades on sadu tihedam. Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt loodest. Õhutemperatuur püsib -4 kraadi piires.

Pühapäeva öösel liigub Lõuna-Rootsist üle Läänemere ja Läti väike osatsüklon ja selle tihedamad lumepilved liiguvad taas üle Saare- ja Pärnumaa ning Lõuna-Eesti. Kesk- ja Põhja-Eestis tuleb vaid nõrka lund.

Päeval õhurõhk tasapisi tõuseb. Siin-seal sajab lund, sisemaal on sajuhulk väike, meretuulega rannikul võib tugevamaid sajuhooge olla. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni -7 kraadi.

Uus nädal toob pakase

Esmaspäeval madalrõhkkonna mõju tasapisi väheneb ja sajuhooge jääb harvemaks. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on pilvisema taeva korral öösel -5 kuni -10, päeval -3 kuni -8 kraadi. Kui ööks taevas mõnes kohas selgineb, siis langeb temperatuur alla -10 kraadi.

Teisipäeval saab kõrgrõhkkond mõjusamaks. Saju võimalus on väiksem, lumehooge võib eelkõige rannikul tulla. Tuul püsib põhjakaares ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Kolmapäeval katab Põhja-Euroopat kõrgrõhuala. Kõrgemates õhukihtides aga ulatub Venemaal valitseva madalrõhuala serv Eestini. Kohatiste lumehoogude võimalus seetõttu püsib, lumehoogude tõenäosus on suur ka meretuulele avatud rannikul. Puhub mõõdukas kirdetuul.

Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12°C, kui taevas selgineb, siis võib sisemaal veel paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Neljapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas märkimisväärse sajuta. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -14, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm on enamasti sajuta. Kui Läänemere lõunavete poolt madalrõhkkonna sajupilvede serv veidi põhja poole laieneb, siis võib Edela-Eestis lund tulla. Idakaare tuul läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -14, päeval -5 kuni -10 kraadi.