Teisipäeva öösel liigub madalrõhuvöönd üle Liivi lahe kagusse. Sajab tihedat vihma, vaid Ida-Virumaal on sadu nõrk. Hommikul paksemad pilved eemalduvad ja päev on suurema sajuta. Kuid juba hilisõhtul jõuavad saartele uued tihedamad sajupilved. Puhub tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Kolmapäevaks tuleb Skandinaaviast juba uus madarõhuvöönd. Tänastel andmetel liigub see üle Läänemere keskosa Läti ja Leedu kohale. Tihedam lörtsi- ja vihmasadu katab sel juhul põhiliselt Edela-Eesti ning Tallinna-Tartu joonest ida poole paksemad pilved ei jõua. Puhub tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 5 kuni 8, saju all võib langeda 2 kraadini.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on enamasti sajuta. Tuul jääb veidi nõrgemaks ning puhub idast ja kagust. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Reede öö tuleb kõrgrõhkkonna servas õhukese pilvekihiga ja sajuta. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk ja kõrgrõhkkond eemaldub. Läheb pilvisemaks. Keskpäevani on ilm sajuta. Pärastlõunal jõuavad vihmapilved saartele, õhtu poole mandrile ja sekka tuleb ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur tõuseb 5 kuni 10 kraadini.

Laupäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Siin-seal sajab veidi vihma. Päeva peale pilved hõrenevad esmalt Lääne-Eestis, õhtu poole ka idapoolsetes maakondades. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni+5, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Pühapäeva öö on suurema sajuta. Hommikuks laieneb Skandinaaviast madalrõhkkonna serv üle mere. Saartel hakkab vihma sadama ning päeval on vihma tõenäosus suur ka mandril. Lõunakaare tuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 6 kuni 10 kraadi. Kui lõunavoolus liikuv soe ka Eesti idaosa riivab, siis võib seal temperatuur paar-kolm kraadi üle 10 kraadi tõusta.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond üle Soome itta ja selle serva mööda liigub üle Eesti vihmapilvi. Kord siin, kord seal sajab vihma. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 5 kuni 10 kraadi.