Homme liigub kõrgrõhkkonna kese Skandinaaviasse ja selle serv laieneb üle Läänemere. Põhjakaarest kandub jõulisemalt külmem õhumass Eestisse. Kahe erineva õhumassi kokkupuuteala ümbritseb õhuke pilvekiht.

Vihmasadu sellest ei tule, kuid on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, päev on eelnevatega võrreldes märksa jahedam ja sooja 7 kuni 12 kraadi.

Ülehomme tuleb kõrgrõhkkonna kese Eesti kohale. Ilm on kuiv, selge ja vaikne, aga jahe. Õhutemperatuur langeb öösel -3 kuni 3 kraadini, päeval tõuseb sisemaal 9 kuni 11 kraadini, meretuulega rannikul on paar-kolm kraadi jahedam.

Reedel püsib kõrgrõhkkond Eesti kohal. Ilm on jätkuvalt kuiv, võrdlemisi selge taevaga ja vaikne. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2 kraadi, päev on pisut mahedam ja sooja on sisemaal 12 kuni 14 kraadi, meretuulega rannikul enamasti alla 10 kraadi.

Laupäeval võib taevas õhukesi kõrgeid pilvi enam olla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3 kraadi, päeval on sisemaal sooja 13 kuni 16 kraadi, meretuulega rannikul jääb 10 kraadi piiresse.

Pühapäeval on võrdlemisi selge taevaga. Tuul on öösel nõrk ja valdavalt lõunakaarest, päeval puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4 kraadi, päevaks lisandub soojemat õhku ja termomeetrinäidud tõusevad sisemaal 15 kuni 18 kraadini, meretuulega rannikul on ikka jahe.

Esmaspäeval (28.04) jätkub lõunakaarest soojema õhu juurdevool. On väike võimalus, et päeva peale lisandub niiskust. Sel juhul on pilvi enam ja õhtu poole suureneb vihma võimalus. Pole välistatud, et sajupilvede jõudmine viibib ja ilm püsib veel kuivana. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, päeval sisemaal 15-19 kraadi, meretuulega rannikul on märksa jahedam.

Teisipäeval suureneb tõenäoliselt madalrõhuvööndi mõju ja vihma võimalus suureneb. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval sisemaal 17 kuni 21 kraadi, rannikualad on jahedamad.