Täna kõrgrõhkkonna mõju nõrgeneb ja lõuna poolt jõuab meile veelgi soojem ja niiskem õhk. Hoovihma ja äikest on ennelõunal enamasti Saaremaal ja Hiiumaal. Õhtupoolikul aga on tõenäosus üle Eesti suur, ägedam võib olla äike Pärnu-, Lääne-, Järva-, Viljandimaal ja ka Harjumaal. Puhub mõõdukas idakaare tuul, äikese ajal võivad tugevad puhangud ulatuda 20 m/s ümbrusse. Sooja on 27 kuni 32, saartel 19 kuni 24 kraadi. Meretuulega rannikualadel ja ka äikesevihmapilvede all on 10 kuni 15 kraadi võrra jahedam.

Homme püsib Venemaal kõrgrõhuala ja selle äärmine lääneserv ulatub Eestini. Lõunavoolus lisanduvat niiskust on enam eelkõige öö hakul ja taas õhtupoolikul. Kõige suurem kuumus kandub küll idapiiri ümbrusse, aga õhumass on endiselt väga soe. Hoovihma ja äikest on enam öö hakul. Uuesti suureneb äikeseoht õhtupoolsel ajal ja on ägedam eelkõige Eesti idapoolses osas. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on aga tugevaid puhanguid. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval sisemaal 22 kuni 26 kraadi, Ida-Eestis kuni 30, meretuulega rannikul kuni 16 kraadi.

Kesknädalal kandub lõuna poolt madalrõhulohk ühes niiskusega Eesti kohale. Sajab hoovihma ja on äikest. Tuul puhub öösel idakaarest, päeval pöördub lõunakaarde ja on võrdlemisi nõrk, äikesepilvede all on tugevamaid puhanguid. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 18 kuni 23, idapoolsetes maakondades võib tõusta veel kuni 26-kraadini, saartel ning põhja- ja läänerannikul 15 kuni 18 kraadini.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari ja sajuhooge võib vaid üksikutes kohtades olla. Tuul puhub valdavalt edelast ja läänest ning on mõõdukalt tugev. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 19 kuni 24 kraadi, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Reedel on tugevam kõrgrõhuala mõju ja saju võimalus on väike. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 14 kraadi. Lõunakaarest lisandub uuesti soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 23 kuni 27-kraadini, rannikul on jahedam.

Laupäeval on kõrgrõhkkonna mõju veel tugevam ja ilm enamasti sajuta.
Puhub nõrk idakaare tuul. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 24 kuni 29 kraadi.

Pühapäeval jõuab Skandinaaviasse väike madalrõhkkond ja ka Läänemere idarannikule lisandub niiskust. Päeval suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval sisemaal 25 kuni 30 kraadi, üksnes rannikul on jahedam.

Esmaspäeval on ülekaalus nõrk kõrgrõhuväli. Kohati sajab hoovihma ja võib äikest olla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval sisemaal 25 kuni 30 kraadi, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.