Homme kandub lõuna poolt madalrõhulohk ühes niiskusega Eesti kohale. Sajab hoovihma ja on äikest. Tuul puhub öösel idakaarest, päeval pöördub lõunakaarde ja on võrdlemisi nõrk, äikesepilvede all on tugevamaid puhanguid. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 18 kuni 23, idapoolsetes maakondades võib tõusta veel kuni 26-kraadini, saartel ning põhja- ja läänerannikul 15 kuni 18 kraadini.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari ja sajuhooge võib vaid üksikutes kohtades olla. Tuul puhub valdavalt edelast ja läänest ning on mõõdukalt tugev. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 19 kuni 24 kraadi, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Reedel on tugevam kõrgrõhuala mõju ja saju võimalus on väike. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 14 kraadi. Lõunakaarest lisandub uuesti soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 23 kuni 27-kraadini, rannikul on jahedam.

Laupäeval on kõrgrõhkkonna mõju veel tugevam ja ilm enamasti sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 24 kuni 29 kraadi.

Pühapäeval jõuab Skandinaaviasse väike madalrõhkkond ja ka Läänemere idarannikule lisandub niiskust. Päeval suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval sisemaal 25 kuni 30 kraadi, üksnes rannikul on jahedam.

Esmaspäeval madalrõhkkonna surve tugevneb ja saju võimalus on juba suurem. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval sisemaal 22 kuni 27 kraadi, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Teisipäeval riivab Eestit madalrõhulohk ja mõnes kohas tuleb hoog vihma.
Tuul pöördub kirdesse ja tõenäoliselt tõmbub ilm pisut jahedamaks. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 18 kuni 23 kraadi, Lõuna-Eestis kuni meretuulega rannikul kuni 26 kraadi.