Esmaspäeval katab Eestit madalrõhkkonna serv ja vihmahoogude tõenäosus on 50 prostenti, Kagu-Eestis kuni 75 protsenti. Kui madalrõhkkond nii kaugele põhja ei ulatu, siis võib ilm kuivem olla. Puhub võrdlemisi tugev kirdetuul. Sooja on öösel 6 kuni 11, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval jääme kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Mõnes kohas sajab hoovihma sadada, tõenäosus 25-50, Lääne-Eestis kuni 75 protsenti. Kirdetuul on ikka võrdlemisi tugev. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 19 kuni 24 kraadi, Ida-Eestis võib paar kraadi kõrgemale tõusta.

Kolmapäeval ja neljapäeval püsib Põhja-Euroopas kõrgrõhuala ja Kesk-Euroopas madalrõhuala. Eesti jääb kahe erineva rõhuala kokkupuutevööndisse. Saju tõenäosus on suuremal osal alla 50 protsendi.

Kuid kohati võib rünksajupilvedest hoog vihma tulla. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 20 kuni 25 kraadi, Ida-Eestis kuni 28 kraadi.

Reedel kandub lõunapoolse madalrõhkkonna piirest soojust ja niiskust ning hoovihma ja äikese võimalus suureneb. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval 21 kuni 27 kraadi.