Neljapäeval püsib madalrõhkkond Botnia lahe ääres ja selle serva mööda liiguvad tugevas edelavoolus hoogsajupilved üle Läänemere idaranniku. Vihmahooge on enam Lääne- ja Põhja-Eestis, hõredamalt sügavamal sisemaal. Edelatuule puhangud ulatuvad sisemaal 13, rannikul 20 m/s, päeva peale jääb tasapisi rahulikumaks. Sooja on öösel 10..15, päeval 16..20°C.

Reedel õhurõhk küll tõuseb ja madalrõhkkond nõrgeneb, kuid suundub edasi Soome poole ning selle mõjusfäärist Eesti ei vabane. Öösel on sajuhooge enam saartel ja läänerannikul ning ka Võru- ja Põlvamaal. Päeval on saju võimalus suurem Eesti Lääne- ja Põhja-Eestis, mujal hõredamalt. Edelatuule puhanguid on sisemaal 12, rannikul veel 15 m/s. Õhtul tuul rahuneb. Sooja on öösel 9..12, rannikul kuni 15, päeval 16..20°C.

Laupäeval tuleb Põhjamerelt vana madalrõhkkonna süsteemi energiat lisaks. Läänemere äärde lisandub ka niiskust. Vihma võimalus on suurem saartel ja läänerannikul, päeva peale tuleb ka sisemaal mõnes kohas hoog vihma. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Sooja on öösel 9..14, päeval 17..21°C.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Rootsi ja tuleb seega meile lähemale. Öösel on saju võimalus suur eelkõige lääne pool, päeval üle Eesti. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Sooja on öösel 9..14, päeval 16..21°C.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond Läänemere poole. Õhuvool pöördub enam lõunasse ja ka Eesti idaserva võib niiskust kanduda. Nõnda piiravad Eestit nii lääne kui ida pool pilvevööndid. Saju võimalus on ikka suur saartel ja läänerannikul. Kui idapoolne pilvevöönd üle Peipsi laieneb, siis on tihedaid sajuhooge ka Ida-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 15..20°C.

Teisipäeval madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge harvem. Kuid õhumass on ikka ebapüsiv ning päeva peale arenevatest rünksajupilvedest tuleb mõnes kohas hoog vihma. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on öösel 7..11, rannikul kuni 14, päeval 18..20°C.

Kolmapäeval ühinevad Skandinaavia ja Venemaa kohal olevad madalrõhkkonnad üle Eesti kulgevaks ühtseks vööndiks. Öösel on sadusid harvem, päeval taas laialdasemalt. Sooja on öösel 7..12, rannikul kuni 14, päeval 17..20°C.