Neljapäeval tugevneb Venemaa kohal olev kõrgrõhuala ja laieneb Läänemere idakalda poole. Öö on sajuta, päeval sajab kohati hoovihma ja on äikese võimalus. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8-13, rannikul kuni 15, päeval 18-23 kraadi.

Reedel tugevneb nii lääne kui ida pool kõrgrõhkkondade mõju ning nende vahel kujuneb Eesti kohale madalama rõhuga vöönd. Mõnel pool sajab hoovihma, pole välistatud ka äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 9-15, päeval 17-22 kraadi.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Kuid kõrgemates õhukihtides üle Eesti liikuv madalrõhulohk päris kuivaks ilma tõenäoliselt siiski ei jäta ja päeval tuleb siiski üksikutes kohtades hoog vihma. Tuul on võrdlemisi nõrk ja idast ja kirdest. Õhutemperatuur on öösel 8-13, rannikul kuni 15, päeval 17-20 kraadi.

Pühapäev  on kõrgrõhkkonna servas sajuta. Tuul on sisemaal nõrk, rannikul puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 6-11, rannikul kuni 14, päeval 15-19 kraadi.

Esmaspäeval ja teisipäeval ulatub kõrgrõhkkond Eesti kohale. Ilm püsib sajuta. Tuul on valdavalt idakaarest ja võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösiti sisemaal 4-8, maapinna lähedal võib langeda 0 kraadi lähedale, rannikul kuni 13, päeval 15-19 kraadi.

Kolmapäeval on kõrgrõhkkonna mõjusfääris samuti sajuta ja nõrga idakaare tuulega. Öö on jahe ja maapinna lähedal võib temperatuur langeda 0 kraadi lähedale, päeval on sooja 15-18 kraadi.