Kolmapäev on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +7 kraadi, maapinna lähedal langeb 0 kuni -2 kraadini, rannikul on sooja kuni 11, päeval on sooja 15 kuni 18 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Neljapäeval ja reedel püsib sajuta ja nõrga tuulega ilm. Öö on ikka jahe ja temperatuur langeb õhus 0 kuni +6-ni, maapinna lähedal aga alla nulli, päeval on sooja 15 kuni 18 kraadi.

Laupäeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale, aga Eesti jääb selle lääneserva. Püsib sajuta ja nõrga lõunakaare tuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, madalamates kohtades võib nulli lähedale langeda, rannikul on sooja kuni 12, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle äärmine lõunaserv laieneb Soome lahe ümbrusse. Eesti jääb ebamäärasesse rõhuvälja. Öö on võrdlemisi selge, vaikne ja jahe. Päevaks lisandub pilvi ja Eesti põhjapoolses osas võib ka veidi vihma sadada. Tuul puhub ennelõunal lõunakaarest, õhtu poole pöördub läänekaarde ja veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 15 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil on saju võimalus taas väiksem. Puhub kõle loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Teisipäevaks tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on enamasti sajuta. Tuul puhub põhjakaarest. Põhjakaarest saabuvas kõleduses on öösel taas hallaoht, päev on jahe.