Ilmateenistuse teatel kulgeb täna üle Eesti nõrgenev madalrõhuvöönd. Päeval sajab kohati veidi vihma. Tuul on võrdlemisi nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 10 kuni 13 kraadi.

Öö hakul võib mõnes üksikus kohas tiba vihma tulla. Kuid Läänemere lõunavete kohalt on lähenemas uus madalrõhkkond. Pärast keskööd jõuab Saaremaale ja Liivi lahele uus tihe sajuala ja laieneb hommikuks üle Mandri-Eesti, vaid põhjapoolsetes maakondades on saju tõenäosus väiksem. Päeval liigub madalrõhkkond Läti kohale. Ennelõuna on vihmane, pärastlõunal lääne poolt alates saju võimalus taas väheneb.

Tuul pöördub itta ja kagusse ning tugevneb Liivi lahe ümbruses 7-12, Saaremaa rannikul puhanguti 15, päeval Sõrve poolsaarel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, rannikul kuni 10, päeval 9 kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaa poole, selle loodeserv ulatub veel Eestini. Tõusva õhurõhu foonil võib meil kohati lühiajaline hoog vihma tulla. Tuul pöördub kirdesse ja tugevneb, puhanguid on 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 7 kuni 10 kraadi.

Neljapäevaks liigub arktiliste alade kohal tekkinud kõrgrõhkkond Skandinaavia põhjaossa ja selle serv laieneb lõuna poole. Soome lahe ümbruses võib aga kõrgemates õhukihtides püsida madalrõhkkonna mõju ja seetõttu on meil kohatiste sajuhoogude võimalus. Kirdetuule puhangud on tugevamad eelkõige Soome lahel. Õhutemperatuur on öösel napilt plusspoolel, päeval on 5 kraadi ümbruses, pärastlõunal langeb.

Reedel muutub kõrgrõhkkond jõulisemaks ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, selgineva taeva all langeb alla null kraadi, päeval on 4 kuni 6 kraadi.

Laupäeval säilitab kõrgrõhkkond tõenäoliselt ülekaalu ja ilm on olulise sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 3 kuni 6 kraadi.

Pühapäeval liigub Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere ning toob taas soojemat ja niiskemat õhku. Sadu jõuab tõenäoliselt pärast keskööd Saaremaale ja Hiiumaale ning laieneb päevaks üle Eesti. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, saartel 4 kuni 7, päeval 8 kuni 10 kraadi. Kui soojem õhumass aeglasemalt liigub, siis Ida-Eestis üle 5 kraadi veel ei tõuse.