Ilmateenistus andis ka uue tormihoiatuse. Täna öösel tugevneb lõuna- ja kagutuul sisemaal puhanguti 15, hommikuks 17 m/s, saartel ja rannikul 15-17, puhanguti kuni 23 m/s. Homme päeval pöördub tuul edelasse ja püsib tugevana.

Homme laieneb võimas madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Läänemere. Pärast keskööd hakkab saartel lund ja lörtsi sadama. Hommikul laieneb sadu üle Mandri-Eesti ja muutub tihedaks ning teeb tuisku.

Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks, puhanguti 15-17, saartel ja rannikul kuni 23, Läänemerel kuni 25 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul -4 kuni +1 kraadi, pärast keskööd tõuseb. Päeval sajab ida pool tihedat lund ja lörtsi, Lääne-Eestis on sadu nõrgem ning tuleb alla lörtsi ja vihmana. On jäiteoht! Puhub väga tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on +1 kuni +5 kraadi.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Barentsi merele. Öö on enamasti sajuta. Puhub tugev edelatuul, öö hakul on puhanguid sisemaal 15, rannikul 18, saartel kuni 23 m/s, pärast keskööd nõrgeneb.

Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Päeval suureneb saju võimalus eelkõige Pärnu-Rakvere joonest ida pool - sajab nii lörtsi kui vihma. Tänastel andmetel on sadu enamasti nõtk. Tuul jääb vaiksemaks. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval on tõusva õhurõhu foonil saju võimalus 50 protsendi piires. Kui kohatised nõrgad sajuhood tulevad, siis enamasti lörtsina. Edelatuul on öösel veel mõõdukas, päeval nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1 kraadi, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval on mõjusam kõrgema rõhuga foon. Ilm on rahulik. Üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -3 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval laieneb madalrõhkkonna serv Eesti kohale ja toob mõnesse kohta nõrka lund. Puhub ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, selgema taeva korral võib Kirde-Eestis paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Kolmapäev tuleb madalrõhkkonna servas mandril lumehoogudega, Lääne-Eesti saartel sajab ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Neljapäeva öösel sajab siin-seal veidi lund ja lörtsi. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on enamasti sajuta. Ida- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni -8 kraadi.