Reedel liigub seesama juba nõrgenenud madalrõhuala lohk kagusse ja Eesti jääb selle lääneserva. Öö võib olla sajuta, kuid päeval sajab mitmel pool hoovihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, kuid merel tugevneb pealelõunal loodetuul puhanguti 17 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, maapinnal võib langeda kohati kuni -2 kraadini, päeval 8 kuni 13 soojakraadi.

Laupäeval jääme kaugeneva madalrõhuala lääneserva. Siin-seal sajab veidi. Puhub mõõdukas põhja- ja loodetuul ning õhumass meie kohal on jätkuvalt külm. Õhutemperatuur on öösel -1..+5, maapinnal võib langeda kohati kuni -4-ni, päeval on sooja 9 kuni 15 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval oleme lääne-ida suunalises väheaktiivses madalrõhuvööndis. Pühapäeval sajab kohati, esmaspäeval on sadusid laialdasemalt. Puhub valdavalt nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +0..+6, maapinnal kohati 0..-2, päeval 9 kuni 14 kraadi.

Teisipäeva öö on kuivem tänu korraks tugevnevale kõrgrõhuharjale, kuid päeval läheneb läänest uus madalrõhuala. Päeval sajab mitmel pool vihma. Tuul pöördub öösel kagusse ja tugevneb, päeval tagasi edelasse. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, päeval 9 kuni 13 soojakraadi.

Kolmapäevaks jääme madalarõhuala ja kõrgrõhuala piirialale. Öösel jagub sajuhooge mitmele poole, päeval on üksikuid hoovihmapilvi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 7, päeval 10 kuni 14 kraadi.