Neljapäeval jääb Põhja-Euroopat katma võimas kõrgrõhuala, mille kese püsib Botnia lahe kohal ning selle läheduses valitseb Eestis rahulik ja sajuta ilm, kuid taevas võib madala pilvekihiga kaetuks jääda. Õhutemperatuur on öösiti -3 kuni 2, rannikul kuni 6, päeval 4 kuni 7 kraadi.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna ülekaal. Ilm on sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, rannikul kuni 6 kraadi, päeval tõuseb 7 kuni 8 kraadini.

Laupäeval tuleb kõrgrõhkkonna kese meile lähemale ning on pühapäeval Eesti kohal. Ilm püsib rahulik ja suurema sajuta. Kuid taevas võib püsida madal pilvekiht ja sellest kohati veidi vihma tibada (saju tõenäosus rannikul 25 protsenti, põhjarannikul kuni 50 protsenti). Õhutemperatuur on öösiti 0 kuni 4, kohati võib kraad madalamale langeda, rannikul kuni 7, päeval 6 kuni 9 kraadi.

Uuel nädalal hakkab tuul taas tugevnema

Esmaspäeval libiseb kõrgrõhkkond üle Eesti Venemaa poole ja tuul pöördub lõunakaarde ning päeva peale veidi tugevneb. Pilvekihti tekib selgemaid laike ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur öösel -2 kuni 3, rannikul kuni 7 kraadi, päeval 6 kuni 8 kraadi.

Teisipäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhkkonna loodeserv. Ilm on valdavalt sajuta, vaid saartel suureneb saju võimalus 25 protsendini. Jätkub lõuna- ja kagutuule tugevnemine. Õhutemperatuur öösel -1 kuni 4, rannikul kuni 8 kraadi, päeval 5 kuni 7 kraadi.

Kolmapäevaks on prognoospilt vastuoluline. Antitsüklonaalse protsessi jätkumisel püsib meil sajuta ja võrdlemisi tugeva kagutuulega ilm. Öö on 0 kraadi lähedase õhutemperatuuriga, päev 4 kuni 8 kraadiga. Kui läänest lähenev madalrõhkkond on aktiivsem ja suudab üle Läänemere laieneda, siis jõuavad meile vihmapilved, tänastel andmetel on saju võimalus mandril umbes 25, saartel umbes 50 protsenti. Puhub tugev kagutuul ning õhutemperatuur tõuseb läänepoolsetes maakondades paari-kolme kraadi võrra kõrgemale.