Homme läheneb Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle madalrõhkkonna lohus tekib öösel Skandinaavia kohal uus osatsüklon, mis päevaks suundub edasi Soome. Eesti jääb selle madalrõhkkonna kagu-, hiljem lõunaserva. Edela- ja lõunatuul ulatub puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, keskpäeval alates saartest veidi nõrgeneb ning pöördub loodesse. Edelavool toob sooja õhumassi ja temperatuur on öösel 3..10, päeval 4..5°C-st Kagu-Eestis 9..10°C-ni saartel ja läänerannikul.

Laupäeval venib madalrõhuvöönd Soomest üle Balti riikide idaosa Lääne-Venemaale ja selle serva mööda kannab loodevool meile uuesti jahedamat õhku. Sajuhooge on kohati ja vihma sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub loodetuul, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1..+3, saartel kuni +6, päeval 4..8°C.

Pühapäeval jääb idapoolne madalrõhuvöönd väheliikuvaks ja selle serva mööda kannab loodevool niiskust lisaks. Kord siin, kord seal sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, saarte rannikul kuni +6, päeval 3..6°C.

Esmaspäeval kujuneb itta lahkunud madalrõhuala järel Skandinaavial kõrgrõhuhari. Öösel sajab veel kohati vihma ja lörtsi, päeval on sajuvõimalus väiksem. Puhub mõõdukas põhjakaare, hiljem läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +1..+6°C.

Teisipäeva öösel liigub üle Eesti kõrgrõhuhari, kuid juba hommikul hakkab ilma mõjutama uus Skandinaavia kohal tekkiv tsüklon, mis liigub kiiresti süvenedes Läänemere põhjaosa kohale. Öösel sajab laiguti lörtsi, rannikul ka vihma. Ennelõunal jõuab kohale tihedam vihmasadu, mille sekka võib ka lörtsi tulla ning edela- ja lõunatuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, saarte rannikul kuni +4, päeval +1..+6°C.

Kolmapäevaks võib tsükloni kese hetkeks peatuda Eesti kohal. Sajab tihedat lörtsi ja vihma. Mandril puhub lõunakaare tuul, samal ajal võib saartel tuul põhjakaarde pöörduda ja tugevneda. Õhutemperatuur on öösel ja päeval 0..+5 °C.

Neljapäeval liigub tsükloni kese tõenäoliselt üle Läti ja Leedu lõuna poole. Eesti kohale jääb tsükloni tagalaosa tugevate põhjakaare tuultega. Jätkub külmema õhu sissetung, sajud on peamiselt lörtsina. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+3°C.