Esmaspäeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis ka lund. Lääne-Eestis puhub põhjakaare tuul 3-9, saartel ja rannikul kuni 13 meetrit sekundis, Ida-Eestis muutliku suunaga tuul 2-7 meetrit sekundis, õhtul tuul vaibub. Õhutemperatuur on 0..+6 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 meetrit sekundi. Õhutemperatuur on 0..-5, saartel 0..+3 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb. Saartelt alates hakkab vihma ja lörtsi sadama. Pärastlõunal levib sadu mandrile ning läheb üle lumeks. Tuul pöördub kõikjal kagusse ning tugevneb 5-12, puhanguti 15, saartel kuni 20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0..+5 kraadi.

Kolmapäeval sajab lund ja lörtsi, saartel ja rannikul ka vihma. Puhub kagu- ja idatuul 5-12, puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -3..+3, saarte rannikul kuni +5 kraadi.

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundi. Õhutemperatuur on öösel 0..-5 kraadi, päeval -2..+2 kraadi.