Täna päeval algab ida- ja kirdetuule tugevnemine mandril puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 15, puhanguti 20-23 m/s. Saartel ja Lõuna-Eestis hakkab lund sadama ning sadu levib edasi põhja poole. Mitmel pool tuiskab ning nähtavus saju tõttu halveneb.

Kella 21.00 paiku lisas riiklik ilmateenistus nn ohutsooni lisaks Lõuna-Eestile ja saartele ja Järvamaa, Raplamaa ja Lääne-Virumaa. "Rohelises alas" on veel vaid Harjumaa ja Ida-Virumaa.

Pärastlõunal on sõiduolud riigiteedel valdavalt head. Ilmaprognooside kohaselt algab õhtul Lõuna-Eestist lumesadu ja tuisk, mis öösel liigub üle Eesti. Tormituulte korral võib teele langeda puid ja oksi.
Ettevaatust liikluses!

Maanteeamet tuletab meelde, et kõikidel auto- ja bussisõitjatel tuleb alati kinnitada turvavöö. Üle poolte bussireisijatest jätab turvavööd alati kinnitamata, autodes aga vaid 10% inimestest. Turvavöö mittekinnitamise põhjusena tuuakse sagedamini välja unustamist ja harjumuse puudumist.

Liikluspiirangud:

Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel on suletud seoses Tähetorni ristmiku ümberehitusega liiklusele kuni 06.11 Tähetorni tänava Paldiski maantee poolne ots. Liiklus on ümber suunatud marsruudil Järveotsa tee, Akadeemia tee, Kadaka pst ja Tähetorni tn. Palume mõistvat suhtumist ja vabandame sulgemisest tingitud ebamugavuste pärast.