Täna sajab lund ja tuiskab. Ida- ja kirdetuule puhanguid on sisemaal 15, põhjarannikul rannikul kuni 24 m/s. Õhutemperatuur -1..-6°C.

Teisipäevaks jõuab madalrõhkkond Venemaale ja meil teeb ilma selle loodeserv. Lumesadu ja tuisk jätkuvad, päeval on sadu tihedam ja tuisk tugevam Põhja-Eestis. Sisemaal on nii tuul kui ka sadu nõrk. Põhja-Eestis on oodatav lumelisa (5-10 cm). Öösel puhub kirde- ja idatuul 5-10, põhja- ja looderannikul kuni 15, puhanguti 20 m/s, päeva peale jääb tuul nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel -2..-8°C, päeval -1..-6°C.

Kolmapäeval jääme väheaktiivsesse madalrõhuvööndisse. Mitmel pool sajab vähest lund, saarte rannikul kohati võimalik ka lörts. Puhub nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, sisemaal langeb kohati -15°C-ni, päeval -2..-7, saarte rannikul kohati nii öösel kui ka päeval 0° lähedal.

Neljapäeval suureneb Eesti kohal põhjapoolse kõrgrõhuala mõju. Kohati rannikualadel võib veidi sadada, peamiselt lund ja lörtsi. Puhub nõrk, rannikul veidi tugevam idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, sisemaal langeb kohati kuni -15°C, päeval 0..-6°C.

Reedel ja laupäeval jääme kõrgrõhuala lõunaserva. Kohati sajab vähest lund, vaid rannikul võib sadu olla ajuti veidi tugevam. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-10, kohati kuni -13°C, päeval -2..-8°C.

Pühapäeval oleme Venemaale liikunud kõrgrõhuala edelaservas. Sajuvõimalus on peamiselt rannikualadel. Tuul puhub idast ja kagust ning on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4..-10, kohati -13°C, päeval -2..-6°C.

Esmaspäeval jääme kõrgrõhuala lääneserva. Kohati võib veidi lund sadada. Tuul puhub jätkuvalt idast ja kagust ning on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4..-13, pikemate selgimiste korral võib mõnel pool langeda -18-ni, päeval -4..-9°C, Liivi lahe saarte rannikul on ilm pehmem.