Teisipäeva öösel riivab Ida-Eestit madalrõhulohk ja selle järel tugevneb lauge kõrgrõhuhari. Siin-seal sajab lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 3-8, rannikul kuni 12, öö hakul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -3..+2, ida pool -3..-8°C. Päeval kõrgrõhuhari eemaldub ja Skandinaaviast läheneb uus madalarõhulohk. Ennelõuna on enamasti sajuta, õhtu poole sajab sisemaal kohati veidi lund, saartel ja läänerannikul nõrka lörtsi ja vihma, hilisõhtul muutub sadu laialdasemaks. Puhub edela- ja läänetuul sisemaal 2-6, rannikul 7-12, pärastlõunal puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -3..+3°C. Libeduseoht on suur!

Kolmapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel ja hommikul sajab sisemaal aeg-ajalt lund ja lörtsi, saartel ja rannikul ka vihma. Püsib libeduseoht! Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt läänekaarest, saartel võivad loodetuule puhangud 15, pole välistatud 17 m/s ulatuda. Päeval on tõusva õhurõhu foonil üksikuid sajuhooge. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja põhja ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -2..+2, Kesk- ja Ida-Eestis -1..-5, päeval -2..+2°C.

Neljapäeva öö tuleb kõrgrõhuharja mõjul suurema sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on sisemaal -2..-7, saarte rannikul on 0°C ümbruses. Päeval liigub Skandinaaviast Soome madalrõhulohk ja riivab ka Eestit. Kohati võib nõrka sadu tulla. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb eelkõige Hiiumaal ja põhjarannikul. Õhutemperatuur tõuseb päeva jooksul Lääne-Eestis -1..+3, ida pool -1..-4°C-ni.

Reedel avaldab põhja poolt survet madalrõhuala, lõuna poolt aga kõrgrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail on kohatiste sajuhoogude võimalus. Puhub tugev lääne- ja edelatuule. Õhutemperatuur on -3..+3, päeval -1..+1, saartel kuni +3°C.

Laupäeval võib põhja poolt madalrõhkkonna haare tugevamaks muutuda ja läänekaare tuul püsib tugevana. Vahete-vahel sajab lörtsi ja vihma, öösel võib sisemaal ka lund tulla. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 0..+4°C.

Pühapäeval kahe rõhuala vastasseis püsib. Edela- ja läänetuul on tugevam veel rannikul. Sajupilvi tuleb lisaks ja enamasti sajab vihma. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+4°C.