Kolmapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel ja hommikul sajab sisemaal aeg-ajalt lund ja lörtsi, Eesti lääneservas ka vihma. Püsib libeduseoht.

Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt läänekaarest, saartel võivad loode- ja põhjatuule puhangud 14, pole välistatud 17 m/s ulatuda. Päeva peale tõusva õhurõhu foonil sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja põhja ning ulatub rannikul puhanguti 14, saartel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis -2..+2, saarte rannikul paar kraadi enam, ida pool -1..-4, hommikuks tõuseb sisemaal 0..-2, saartel ja läänerannikul +1..+4°C-ni, päeval on -2..+2°C.

Neljapäeva öö tuleb kõrgrõhuharja mõjul suurema sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on sisemaal -2..-8, saarte rannikul on 0°C ümbruses. Päeval liigub Skandinaaviast Soome madalrõhulohk ja riivab ka Eestit, kuid suuremat sadu see meile ei too. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb veidi Hiiumaal ja põhjarannikul. Õhutemperatuur tõuseb päeva jooksul Lääne-Eestis -1..+3, ida pool -1..-4°C-ni.

Reedel avaldab põhja poolt survet madalrõhuala, lõuna poolt aga kõrgrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail pole üksikud nõrgas sajuhood välistatud. Puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, päeval -1..+1, saartel ja läänerannikul on ööpäevaringselt +1..+3°C.

Laupäeval kahe rõhuala vastasseis püsib ja läänekaare tuul püsib tugevana. Kohati sajab lund ja lörtsi, päeval ka vihma. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval -1..+3°C.

Pühapäeval võib põhja poolt madalrõhkkonna haare tugevamaks muutuda. Lörtsi ja vihma tõenäosus on suurem öö hakul, edaspidi on saju võimalus väiksem. Puhub võrdlemisi tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt -1..+3°C.

Esmaspäeval on taas kõrgrõhkkonna mõju veidi tugevam ja ilm suurema sajuta. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, päeval -1..+3°C.