Riigi ilmateenistus hoiatab, et täna tugevneb Läänemerel, Soome lahe ida- ja lääneosas edela- ja läänetuul, mis puhub puhanguti kuni 15 m/s. Laine kerkib sealjuures 1,5 kuni 2,5 meetrini. Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul ilmateenistuse teatel kuni 8 m/s.

Sarnane on prognoosi järgi tuul ka maal: täna puhub ilmateenistuse andmeil lääne- ja edelatuul 5-11 m/s, õhtupoolikul saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, Lääne-Eesti rannikualadel kuni 2 kraadi.

Ilm on täna pilves selgimistega. Kohati sajab lund või lörtsi ja võib olla udu. Nagu temperatuuridestki võib järeldada, on täna jäiteoht. Sellele juhib tähelepanu ka ilmateenistus. Milline hämmastav jää meretuule ja nullilähedaste kraadidega tekkida võib, näeb ka Delfi fotograafi piltidelt.

Kui edasi vaadata, siis ega ilm palju muutu. Ööselgi on pilves selgimistega ilm. Kohati võib vähest lund või lörtsi sadada. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel ja kohati rannikul kuni 2 kraadi.

Homme päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub edelatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni 3, Kagu-Eestis kuni -2 kraadi.

Teisipäeva öösel ootab meid ikka pilves selgimistega ilm. Kohati sajab veidi: mandril enamasti lund ja lörtsi, rannikualadel on võimalik ka vihm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul tugevneb hommikuks puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni 3 kraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Ja kisub taas tormiseks: puhub edela- ja lõunatuul 5-11 m/s, saartel ja rannikul puhanguti 15-17, õhtul 20 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni 3, päeva jooksul langeb, õhtul -2 kuni -7 kraadi.

Lähemad päevad on mitmel pool Eestis seega lumele hävitavad. Siin norrakate ja venelaste ilmaportaalide prognoosid Tallinna ilma kohta: