Homme ulatub Lõuna-Venemaa kohalt madalrõhkkond üle Balti riikide idapiiri, samal ajal laieneb Norra merelt Skandinaaviasse uus madalrõhkkond. Surve suureneb eelkõige päevaks , edelatuul tugevneb 5-12, Lääne-Eestis puhanguti 15, saartel kuni 20 m/s. Kohati sajab lörtsi ja vihma, Eesti ida- ja lõunaservas tuleb öösel ja hommikul sadu kerge lumena. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0..+3, Eesti idapoolses osas 0..-2°C, päeval langeb ning on õhtul üle Eesti -2..-7°C.

Kolmapäeval jääb Norra merele madalrõhuala keerlema ja selle süsteemi jõuab Atlandilt uus ja väga aktiivne madalrõhkkond. Jõuliselt laieneb ägenev keeris üle Skandinaavia ja Läänemere. Lõuna- ja kagutuul tugevneb puhanguti 15, rannikul 20 m/s, õhtu poole jätkub tugevnemine ning sisemaal võib olla puhanguid 18, saartel ja rannikul kuni 25 m/s. Suurt sadu veel ei tule, vaid üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Õhutemperatuur on öösel Eesti lääneservas -4..-6, Kesk- ja Ida-Eestis -7..-10, päeval lääne pool -1..-3, ida pool -4..-8°C.

Neljapäeval tekib Skandinaavia kohal uus osatsüklon, mis liigub edasi Botnia põhjatipu suunas ja selle serv laieneb üle Läänemere ning toob meile lund ja lörtsi, võib tuisata, sest lõunakaare tuul on väga tugev. Öösel ulatub lõuna- ja kagutuul puhanguti 18, rannikul 23 m/s, päeva jooksul tuul veidi nõrgeneb ning pöördub õhtul edelasse. Saartel võib päeval sekka ka vihma tulla. On jäiteoht. Õhutemperatuur on öösel saartel ja läänerannikul 0..-3, mandri sisealadel -4..-8, päeval Lääne-Eestis -2..+3, Ida-Eestis -2..-6°C.

Reedel jääb madalrõhkkond Skandinaavia kohale tiirlema, venib välja kuni Taani väinadeni ja selle idapoolses servas on Läänemere ääres pehme talveilm. Vahete-vahel sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Püsib jäiteoht! Puhub tugev lõuna- ja edelatuul, päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +1, päeval -3..+2°C.

Laupäeval nõrgeneb madalrõhuala veelgi ning tuleb Läänemere ümbrusse. Meil sajab siin-seal lund ja lörtsi. Puhub nõrk lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-6, päeval -4..+1°C.

Pühapäeval jääb hääbuv madalrõhuvöönd Läänemere ümbrusse püsib kohatise lume ja lörtsi võimalus. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, sisemaal langeb kohati -10°C ümbrusse, päeval -1..-5°C.

Esmaspäeval õhurõhk tõuseb aeglaselt, kõrgema rõhuga foon küll tugevneb, kuid taevas püsib ikka pilvisena ning kohati sajab ka nõrka lund. Tuul pöördub idakaarde ja veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, sisemaal kohati -11, päeval -1..-6°C.