Homme on Eesti kohal kaugeneva madalrõhuala tagalaosa. Taevas selgineb ja ilm on peamiselt sajuta. Tugev loode- ja läänetuul nõrgeneb ja õhutemperatuur langeb hommikuks 0..-5°C-ni.

Päeval pilvisus tiheneb, sest loodevoolus läheneb uus madalrõhulohk. Pärastlõunal liiguvad lume- ja lörtsipilved üle Eesti loodest kagusse, Lääne-Eestis võib tulla ka vihma. Mõõdukas tuul puhub läänekaarest ning õhutemperatuur tõuseb -2..+3°C-ni.

Laupäeval lahkub madalrõhulohk Venemaale ja Läänemere kohale kerkib kõrgrõhuha-ri. Pilved hõrenevad ja saju tõenäosus kahaneb. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutem-peratuur on öösel -5..+1°C, päeval -2..+2°C.

Pühapäeval süveneb Norra merel järgmine tsüklon ja liigub Põhja-Skandinaavia suunas. Öö on veel vahelduva pilvisusega, peamiselt sajuta ning mõõduka lääne- ja edelatuulega. Õhu-temperatuur langeb 0..-8°C-ni, kuid juba hommikuks tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm, kohati sajab. Edelatuul tugevneb 8-12, puhanguti 15, õhtul rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb +1..+4°C-ni.

Esmaspäeva öösel liigub aktiivse madalrõhkkonna lõunaservas üle Eesti läänest itta sajuala. Sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma, päeval saju võimalus väheneb. Öösel puhub tu-gev edelatuul, päeval pöördub tuul läände ja on puhanguline. Õhutemperatuur püsib 0..+3°C piires.

Teisipäeva öösel liigub üle Eesti madalrõhulohk, päeval läheneb Lõuna-Skandinaaviast kõrgrõhuhari. Öösel sajab mitmel pool lörtsi ja lund, saarte rannikul võib ka vihma tulla, päev on olulise sajuta. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning nõrgeneb päeval järk-järgult. Õhutempera-tuur on -4..+1°C, pärastlõunal võib hakata kiiresti langema.

Kolmapäeva öösel jõuab kõrgrõhuhari Eesti kohale, päeval liigub üle Põhjalahe meie suunas uus madalrõhulohk. Öö tuleb sajuta, tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on -4..-10°C. Päeval saju tõenäosus suureneb ning edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur on Ida-Eestis -3..-7, Lääne-Eestis -2..+2°C.

Neljapäeval võib madalrõhulohus Soome lõunaserva tekkida uus osatsüklon, mis võtab kursi kagusse. Sel juhul püsib Eesti ilm pilvine ja suuremas osas sajune. Öösel puhub tugev ede-la- ja läänetuul, päeval pöördub loodesse ja nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+3°C.