Laupäeval lahkub madalrõhulohk Venemaale ja Läänemere kohale kerkib kõrgrõhuhari. Öö hakul sajab Ida-Eestis lund ja lörtsi. Pärast keskööd pilved hõrenevad ja saju tõenäosus kahaneb. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni +1, päeval -2 kuni +3 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeval libiseb üle Soome läänest itta madalrõhulohk ja osad sajupilved kanduvad ka Eestisse. Öö hakul on veel vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhutemperatuur langeb 0 kuni -8 kraadini. Pärast keskööd pilvisus tiheneb ja kohati võib veidi sadada. Õhutemperatuur tõuseb hommikuks nulli lähedale ning võib tekkida udu ja jäide. Päeval on pilves selgimistega ilm, kohati sajab. Edela- ja läänetuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, rannikul 17 m/s. Õhutemperatuur tõuseb +1 kuni +4-ni.

Esmaspäeval jõuab Norra merelt Soome kohale madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Eesti kohale. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma, päeval saju võimalus väheneb. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval pöördub tuul läände ja on puhanguline. Õhutemperatuur püsib 0 kuni +3 piires.

Teisipäeva öösel liigub üle Eesti madalrõhulohk, päeval läheneb Lõuna-Skandinaaviast kõrgrõhuhari. Öösel sajab mitmel pool lörtsi ja lund, saarte rannikul võib ka vihma tulla, päev on olulise sajuta. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning nõrgeneb päeval järk-järgult. Õhutempera-tuur on öösel -3..+1, päeva jooksul langeb -3..-7°C-ni.

Kolmapäeva öösel jõuab kõrgrõhuhari Eesti kohale, päeval tugevneb vähehaaval põhjapoolse madalrõhuala surve. Öö tuleb sajuta, tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, kohati -12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb, kuid saju võimalus on väike. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on Ida-Eestis -3 kuni -7, Lääne-Eestis -2 kuni +2 kraadi.

Neljapäeval määrab Eesti ilma aktiivse madalrõhuala lõunaserv, mida mööda jõuavad siia uued sajupilved. Öösel puhub tugev edela- ja läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse. Õhu-temperatuur on öösel Ida-Eestis -4 kuni -9, öö hakul kuni -12, Lääne-Eestis -3 kuni +2, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Reedel tugevneb Läänemere ääres järk-järgult kõrgrõhuala mõju. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 0 kuni +3 kraadi.