Homme tugevneb Läänemere ääres väike kõrgrõhuhari. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, päeval 0 kuni +5 kraadi, teatab ilmateenistus.

Laupäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm on suurema sajuta, vaid üksikutes kohtades võib nõrka lund või lörtsi sadada. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, rannikul kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval läheneb uus madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipule ja survestab ka Läänemere ümbrust. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Suuremat sadu ei tule, kuid üksikutes kohtades võib veidi lund ja lörtsi sadada, rannikul ka vihma tibutada. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond servaga Läänemere äärde ja idapoolne kõrgrõhkkond taandub enam Venemaa piiresse. Öö on olulise sajuta. Hommikul ja päeval sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. On jäiteoht. Kahe rõhuala piirimail puhub öösel ja hommikul tugev lõunatuul, päeva peale pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2, päeval -3 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval madalrõhulohk eemaldub ja kõrgrõhuhari üürikeseks tugevneb. Kahe rõhuala vahelisel alal sajab vahetevahel vihma ja lörtsi, ida pool ka lund. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeval laieneb madalrõhkkond Skandinaaviast üle Läänemere. Vahetevahel sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis võib öösel ka lund tulla. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond edasi üle Soome itta, samal ajal ulatub kõrgrõhkkond Ukrainast servaga Balti riikide piirini. Kahe rõhuala piirimail kandub edelavoolus jätkuvalt sooja ja niisket õhku Läänemere äärde. Vahetevahel sajab vihma. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +1 kuni +4 kraadi.