Reede öö on Ida-Eesti eemalduva kõrgrõhuharja toel veel olulise sajuta, kuid kesköö paiku jõuab merelt Lääne-Eestisse jõuab uus madalrõhulohk ja hakkab sadama lörtsi ja vihma, päeval liigub lohk üle Eesti ja ilm on sajune. Öösel edela ja lõunatuul tugevneb hommikuks rannikualadel puhanguti 16-20 m/s, pärastlõunal tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, päeval 1 kuni 5 kraadi, kirjutab ilmateenistus nädalaprognoosis.

Laupäeva öösel sajab eemalduva madalrõhulohu mõjul Ida-Eestis vihma ja lörtsi, päeval on sajuhooge laialdaselt, kuid sadu on nõrk. Lõuna- ja edelatuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval jääme nõrgenevasse madalrõhulohku. Kohati sajab vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, päeval 1 kuni 5 kraadi.

Esmaspäeval teeb ilma kõrgrõhuhari ja ilm tuleb olulise sajuta. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, päeval 2 kuni 5 kraadi.

Teisipäeval öösel suureneb läänepoolse madalrõhuala serva mõju, päeval tugevneb Eesti kohal kõrgrõhuala loodeserv. Kohati võib Lääne-Eestis veidi sadada. Puhub nõrk ja mõõdukas edela ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on ülekaalus kõrgrõhuala idaserva mõju, päeval läheneb merelt madalrõhulohk. Öösel sajab kohati, päeval laialdaselt vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +2, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval jääme madalrõhuvööndisse. Sajab peamiselt vihma, kuid sekka võib tulla ka lörtsi. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval 3 kuni 7 kraadi.