Esmaspäeva ööl on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Puhub läänekaare 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4..+1°C.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma või lörtsi, õhtul saabub saartele uus sajuala. Puhub läänekaare tuul 3-8, õhtul saartel kagutuul kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 3..9°C.

Teisipäeval on öö hakul selge või vähese pilvisusega ilm. Pärast keskööd pilvisus tiheneb. Lääne-Eestis hakkab lörtsi ja vihma sadama. Hommikuks levib sadu üle Eesti itta. Mandril kohati võimalik ka lumi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul 7-12, puhanguti 18 m/s, hommikul pöördub saartel edelasse. Õhutemperatuur on -2..+3°C.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lörtsisadu läheb üle vihmaks ja harveneb. Õhtul läheneb Eestisse uus vihmasadu. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5..10°C.

Kolmapäeva ööl on enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Öö hakul puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, pärast keskööd tugevneb lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2..+3, Kagu-Eestis kuni +7°C.

Päeval on enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 3..7°C.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja lörtsi. Edela- ja läänetuul nõrgeneb 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -3..+2°C.

Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 5..9°C.